Eftersom jag missade mitt planerade långpass i söndags pga att SJ inte kunde hålla tidtabellen så kändes det bra med en helgdag idag, som gjort för att fixa det där långpasset. Det fanns egentligen inga krusiduller för hur långpasset skulle se ut, runt 25 km och i ”flexibel 5-fart”. Jag fick med mig en löpare jag hjälpte under hösten och som nu siktar på maran.

Jag gissar att temperaturen låg runt noll i Stockholm och det kändes på några ställen att det var lite småhalt. Men vi rullade på i lagom fart och snicksnackade och plockade den ena kilometern efter den andra. Just i långpassen under tuffa årstider, som nu, så känns det mycket lättare att slippa springa långpassen ensam. Under vår och sommar har jag mycket lättare för det. Efter dryga 25 km var jag tillbaka hemma igen och det kändes skönt att ha det gjort.

IMG_0117 craft brilliance snabbafotter

Jag sprang i Crafts kollektion Brilliant, som jag sett flera stycken göra de senaste dagarna, kul såklart!

Share Button