Ni vet det där när viljan är större om vad tiden tillåter. Ikväll var det lite så. Jag kom på att jag skulle till gymmet, köra en klass som heter Hot Mojo som finns på SATS. I princip känns det som att det är en stretchklass i en varm sal, en del kallar det yoga. Hur som helst tycker jag det är ganska bra. Sen har jag också fått förslaget att testa bikramyoga som ska vara lite tuffare och lite varmare, vi får se vad det blir i vinter. Men jag ville få till lite fart också, jag måste helt enkelt bli lite snabbare på kortare sträckor för att kunna bli snabbare på längre sträckor. Nu kanske en del jag hjälp med träningen hajar till eftersom det inte är så ofta jag säger just såhär, men vi får inte glömma att vi är olika och det funkar inte till 100% att följa standardprogram, så jag står fast vid det jag sagt till er och förhoppningsvis har jag motiverat det bra också. Det blev några 2-minutare, dvs relativt korta intervaller i lagom fart. Visst fanns det en önskan att få med lite egen styrka och rörlighet också, men idag hanns inte det med på gymmet och rörligheten fick jag ju i passet. Men lite lite styrka blir det innan läggdags.

SATS Hot Mojo

Bilden lånad från SATS och deras beskrivning av Hot Mojo. Gillar fördelningen av de 5 delarna till höger om bilden!

Share Button