Idag var det söndag igen och jag skulle springa med TSM Running igen, om det inte vore för det där företaget SJ, som jag väldigt sällan är nöjd med. Denna gången lyckades de bli nästan 3 timmar sena, trots att de avgick i tid från Åre där jag började resan. Ett företag jag har väldigt svårt att tia på helt enkelt.

Så istället för ett bra långpass med gänget landade jag i soffan framför Vinterstudion med längdåkning från Tour de Ski. Längdåkning är kul att titta på, det har jag alltid tyckt. Men jag fick ju komma på en reservplan och det var att efter längdåkningen skulle jag sticka ut på ett eget pass. Allt gick som planerat och när skidåkningen var slut så var det min tur att röra på mig. Det blev inte lika långt som TSM körde, men det gick lite fortare. Så jag är nöjd med passet, men samtidigt är det viktigt att inse att jag fick inget långpass idag så på den fronten ligger jag efter och hoppas jag kan få till något långpass innan nästa helg när det är dags för TSM igen.

Känslan var bra idag. Vi hade bra vinterväder i Stockholm för löpning, dvs ingen snö. Men det var lite småkallt men med bra kläder var det aldrig några problem, inte ens om händerna. Jag började lugnt, ökade farten allteftersom och avslutade bra. En taktik jag gillar att ha på en del träningspass, även att de är planerade så.

IMG_0850

Share Button