Sista dagen i Åre och efter Tour de Ski skulle vi aktivera oss på något sätt. Det hade ju kommit lite mer snö och då kunde det ju passa med lite längdåkning i Åre Björnen innan resan söderut skulle börja. Vi bytte om och åkte iväg och när vi kom fram var det en massa bilar och gissningsvis skulle en del åka längd. Men jag tror att det idag var väldigt många som åkte upp och skulle åka längd men åkte därifrån långt innan de åkt så mycket som betänkt sig. För det var helt enkelt inte den snömängden som längdåkare hoppas på. Det var isigt som tusan och några spår verkar inte finnas. Vi testade en liten slinga utan backar, men egentligen samma sak där, för lite snö och bitvis bara is. Jag märker nu att det är inte så lätt att beskriva hur det verkligen var, men det var liksom inte åkbart. Så det blev några hundra meter, sen åkte skidorna in i bilen igen och vi åkte hem. Det blir helt enkelt inte alltid som man tänkt sig!

Men jag kan meddela att det blev armhävningar igår kväll också i min nya lilla utmaning att jag ska göra något litet träningsaktigt hemma varje dag, hur lite det än är.

Share Button