Som ni säkert märkt har det varit lite dåligt med blogginlägg här den senaste tiden. Jag har helt enkelt tagit lite säsongsvila efter KLM Curacao Marathon och den fantastiska resan som vi gjorde till Karibien i samband med det loppet. Det var någon som undrade hur jag springer nu och svaret var ganska enkelt, ingenting för egen del utan under december månad har jag bara tränat de pass jag gjort i jobbsammanhang som löpcoach och det har inte varit så mycket. Men jag har däremot kört en del rörlighet och det märks redan lite resultat från det måste jag säga

Men jag brukar tjata ibland om att vi måste våga vila, både kroppen och knoppen behöver det. För även om det kan kännas lätt just nu så kommer det snart en ny lång säsong som man helst ska klara av. Men även vilan har sitt slut och jag hoppas komma igång lite lagom nu under helgerna. Så nu önskar jag er alla en riktigt lugn och skön julhelg och om ni vill så passa på och träna lite om ni har lediga dagar, men känn inget större tvång utan fira julen utan en massa måsten.

IMG_0638 klm curacao marathon snabbafotter

Här är bilden efter årets sista lopp, ett marathon på Curacao i Karibien, för att resa och löpning är två stora intressen!

Share Button