Jag har varit i Åre i helgen. Ett snabbt besök från fredag kväll till söndag eftermiddag. Kan tyckas lite kort tid men jag är ganska van vid att resa och gör hellre det och har kul än att tycka att det inte är lönt. Och jag ångrar väldigt sällan en resa.

Luciahelgen i Åre är som vanligt helgen som går under namnet ”Snö, test och fest”. Snö har vi naturligtvis haft och det går att testa hur mycket skidor som helst utan kostnad vid VM 8:an. Dels är det ju bra om man är på väg att köpa skidor så man kan testa lite först och eftersom man kan testa hur mycket som helst behöver man ju inte ha några skidor med sig.

Så mycket fest och nattliv har det inte blivit, men det känns ganska skönt. Men i fredags var vi på lite premiärmingel på Årehyddan som har byggt till och har nya ägare, bland annat Magdalena och Henrik Forsberg. Efter det åt vi på Fjällpuben, en av Marcus Aujalay många restauranger. Igår åt vi hemma och det känns skönt att kunna göra det också, lax i ugn med rotgrönsaker, en favorit.

Så visst hinner man med en hel del på en helg. Nu väntar en busy vecka, sista hela vanliga veckan innan jul och på det här året. Jag börjar veckan på bästa sätt, med inspirationsfrukost med en grym löpare som också var i Åre i helgen.

IMG_0790

IMG_0793

Share Button