Först och främst, tack alla som hejat och gratulerat till min mara igår på olika sätt i sociala medier, det gör faktiskt en hel del. Och det är långt ifrån ovanligt att det är under både träningspass och lopp som jag får idéer och funderar på nya blogginlägg eller annat löprelaterat.

Kroppen känns helt okej, nästan över förväntat och det gjorde den väl egentligen igår efter loppet också, även om gångstilen inte tydde på det alla gånger. Men jag sprang ju på en kvart längre tid än vanligt, även om det inte behöver betyda sämre under rådande väderomständigheter. Det som var värst igår var nog att jag var öm i några tår, vilket har försvunnit idag. Jag försöker tänka till men det jag kommer på är värst idag är väl, som vanligt, att gå nerför höga trappsteg och att göra hälkickar utan att det drar på framsida lår, men det stretchar jag snart bort.

Idag har varit en lugn dag här på Curacao, det blev en liten rungtur till tre olika stränder på ön och när tillfälle bjöds så passade jag på att få lite massage på stranden, både för att det kändes lyxigt och skönt och för att det säkert kunde snabba på återhämtningen av kroppen lite. Samtidigt som man ligger där och blickar ut över det turkosa havet och lyssnar på lite vågskvalp så blir man också påmind om att det kan vara bra och skönt med lite massage emellanåt.

IMG_8329 best beach in curacao Cas Abou beach

Här fick jag massage idag!

IMG_8303 best beach in curacao Groot Knip beach sara

Här badar jag!

IMG_8298 best beach in curacao Groot Knip beach

Dagens första strand!

IMG_8324 best beach in curacao Cas Abou beach

Dagens andra strand!

IMG_8350 best beach in curacao Portomari beach

Dagens tredje strand!

IMG_8285 best beach in curacao Groot Knip beach snabbafotter

Marathonlöpare igår – Badmodell idag!

Share Button