De sista förberedelserna är gjorda, nummerlappen är uthämtad, jag äter lite mer än vanligt och jag dricker en massa Resorb Sport för att så gott det går förbereda mig mot trötthet och utmattning tidigare än nödvändigt. Det ryktas om runt 1500 löpare på de olika distanserna och det känns ju väldigt roligt att så många löpare har samlats här på Curacao för att springa allt mellan 5 km och 42 km.

Klädseln kommer vara ungefär som vanligt, jag springer i adidas adios boost och Craft Cool Concept Piece. Sen blir det keps också, för även om vi startar väldigt tidigt på morgonkvisten kommer det bli både väldigt soligt och varmt innan jag kommer i mål. Men det ska bli kul, riktigt kul och jag tycker allt mer och mer att en lagom nervös känsla börjar infinna sig än den jag känt tidigare när jag nästan känt en liten ovisshet och rädsla över vad som ska hända i värmen, nu börjar jag mer och mer infinna mig i att det verkligen ska vara ”run for fun” och att det är det allra viktigaste.

IMG_7995 karibien curacao

IMG_7959 karibien curacao

IMG_7982 karibien curacao snabbafotter

IMG_8056 karibien curacao snabbafotter

Share Button