Tiden går fort när man har roligt och helt plötsligt är det (troligtvis) dags att avsluta tävlingarna för 2014. Det har jag tänkt göra här på Curacao i Karibien som jag kom till med hjälp av KLM. En snabb mellanlandning i Amsterdam och sen direktflyg till Curacao, smidigt som tusan. Med på tidiga flyget igår var också Maria Montazami och hennes Kamran. Kul med lite kändisar på flyget!

Som vanligt när man kommer till varma ställen så slås man emot av värmen så fort man kommer ut, ”oj, är det så här varmt!” Och jämfört med hemma så är det ju väldigt väldigt varmt, typ 25-30 grader varmare gissar jag. Men jag gillar sol och värme, men det är kanske inte min starkaste sida och springa fort i värme. Därför har jag börjat kalla mitt deltagande i KLM Curacao Marathon på söndag för ”run for fun”. Jag vill också kunna bli bättre på att deltaga i roliga lopp lite oftare, utan att känna någon press på att prestera den ena eller andra tiden. Jag vill helt enkelt springa fler lopp på ett år än vad som är möjligt att satsa fullt ut i.

Redan i taxin från flygplatsen till hotellet märktes det lite av det jag förknippar med Karibien och säkert också Curacao, en massa färg! Det är en massa kul färger överallt, på hus, på bilar och det piggar alltid upp, man blir liksom glad. Jag har funderat lite på vad min granne tycker om alla möjliga ställen han har varit på för han har verkligen varit ”överallt” eller i alla fall minst 180 länder (tror jag det är) så med honom kan man prata resor. Vi bor på ett ställe som heter Sunscape som jag kanske berättar mer om senare, det har ju inte gått ett dygn än. Men här finns deras egen strand, en flera ställen att äta på och lite pooler här och där. Och palmer, jag gillar palmer, det känns exotiskt och det gillar jag.

IMG_0507 karibien curacao snabbafotter kenth svensson

IMG_0485 karibien curacao

IMG_0561 karibien curacao

IMG_0542 karibien curacao

Share Button