Tiden går fort när man har roligt och roligt har man ju på en träningshelg. Det känns som väldigt nyligen som jag var ute och sprang i mörkret i Halmstad i fredags kväll. Sen hade jag tur som fick hjälpa en grym löpare igår som gjorde att jag stannade kvar i Halmstad till igår eftermiddag. Vi jobbade på att finslipa lite löptekniska detaljer och det är ju extra kul när löparn är så positiv och ivrig och verkligen ser nyttan av att hitta ett så effektivt löpsteg som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Jag märker också vilken extrem skillnad det är att coacha en löpare och inte en grupp. Det blir helt enkelt bättre och det blir mer personlig coaching när man bara fokuserar på en löpare eller flera löpare i grupp.

Dagens träning började tidigt, jag var på Stadion redan halv tio för ledarsamling med TSM Running inför dagens pass med korta intervaller. Ett bra pass med bra upplägg även om det märks att många blickar fram mot att komma igång med långpassen ganska snart, men de kommer och just det, ganska snart. Jag fortsatte direkt till ett informationsmöte med Urban Tribes. Inte ofta det är samma dag utan det är nog mest när det bli extrainlagda pass som det kan bli lite tajt. Men dagen var inte slut där och inte jag heller, men både jag och träningsdagen skulle ta slut visade det sig. Jag hade bestämt träff med en polare på gymmet, en polare jag lärde känna på höstens träningsläger i Portugal. Min plan är att jag ska få till lite mer styrkepass för överkroppen och för att inte känna mig så vilsen på gymmet och helt naturligt ställa mig på maskinen jag känner igen, löpbandet, så ville jag få hans idéer om några bra övningar. Och det blev bra, jättebra. Jag fick övningar jag förstår hur man ska göra och till viss del klarade jag av en del av dem också. Och just nu när jag skriver detta blogginlägg så är jag fortfarande väldigt trött i armarna och jag undrar lite hur det kommer kännas imorgon. Men det känns ändå kul och det är viktigt för att det ska bli en fortsättning.

IMG_2357 halmstad haverdal snabbafotter

Lite happykänsla på den här träningshelgen!

Share Button