Det här är ett blogginlägg som riktar sig till alla löpare som är i Stockholm kommande vecka. Det är väldigt lätt hänt att vi löpare springer mycket och glömmer en del av den styrketräning vi också kan ha nytta av som löpare. Men vi kanske inte vill ha någon traditionell styrketräning utan en som är anpassad för oss löpare. Och det finns och redan förra vinter så hade SATS en klass inomhus som hette Runners Strength och det kommer finnas även denna vinter.

Men redan nu har du chansen att testa på en inomhusklass med Runners Strength på SATS och det kan du göra oavsett om du har kort på SATS eller inte. Kommande vecka så körs det några testklasser med kommande instruktörer så supporta gärna dessa ledare genom att dyka upp på något pass. Du behöver som sagt inte vara medlem på SATS, men informera i receptionen att du är där inbjuden av Urban Tribes och att du ska testa en klass i Runners Strength.

Såhär ser möjligheterna ut för att testa klasser under kommande vecka:

Mån 24 nov kl 15.00 SATS Liljeholmstorget
Mån 24 nov kl 16.30 SATS Södra Station
Ons 26 nov kl 16.30 SATS Stureplan
Ons 26 nov kl 16.30 SATS Gärdet
Tor 27 nov kl 15.30 SATS Hötorget

Varmt Välkommen!

Share Button