Jag är hemma i Halmstad och när jag är här vill jag ibland försöka passa på att träffa lite kul kollegor i branschen samtidigt som jag passar på att träna med kunder på denna sidan landet. Varje gång jag försöker få ihop det på ett bra sätt slår det mig hur svårt det är att hitta tid i folks kalendrar, men idag gick det i alla fall ganska bra.

Jag hade inget krav på att börja dagen svintidigt eftersom det blev ganska sent innan jag kom hem igår. Men under förmiddagen satte jag mig i bilen och åkte upp till Göteborg för en långlunch med Marie på Träningsguiden och inte helt oväntat hade vi hur mycket som helst att prata om. Att kunna kombinera en långlunch på ett bra ställe med att prata löpning på alla möjliga sätt är verkligen fantastiskt roligt, nästan lyxigt. Men även om vi hade bra med tid för detta gick tiden fort och vi hade båda andra åtaganden att åka vidare till. Klockan hann bli 19.30 innan jag haft sista löpcoachpasset och satte mig i bilen för att åka tillbaka till Halmstad. En lång dag, men så värt att göra lite utflykter som denna.

Skärmavbild 2014-11-20 kl. 00.32.31

Share Button