Idag öppnar möjligheten att anmäla sig till Sveriges näst största marathon (iaf 2014), Helsingborg Marathon 2015. Datumet är satt till den 12 september. Via sociala medier har jag sett att det redan är en del som har anmält sig och det förvånar mig inte, det var många som var väldigt nöjda med årets mara i Helsingborg, mig själv inkluderad.

Maran i Helsingborg är inte så lätt som man kanske tror utan det finns allt en del backiga partier. Samtidigt är det en väldigt varierande bana med olika underlag som kan vara behagligare för kroppen än att bara nöta asfalt i 42 km och den variationen kan gynna löparna i Helsingborg. Det märktes också att invånarna i Helsingborg var entusiastiska för sitt nya lopp och hejade på oss löpare på ett nästan osvenskt sätt.

Här anmäler dig till Helsingborg Marathon 2015!

Race report - Helsingborg Marathon

Här har ni mig efter målgången i Helsingborg Marathon i år!

Share Button