Igår var jag med på ett lunchpass som Resorb Sport arrangerade och Mårten Nyhlén höll i själva träningen. Vi utgick från Humlegården i Stockholm och en stor del av passet gick ut på att man ska kunna tänka att väldigt stor del av sin allmänträning kan man göra utomhus utan några egentliga redskap. Vi sprang runt på några olika ”spots” där olika övningar lämpar sig bra. Övningar som t ex att hoppa upp och ner för en murkant eller göra armhävningar mot ett räcke eller sprinta uppför trappor. Mårten och Resorb Sport samlar på olika ”spots” runt om i Sverige på kul och bra platser där man kanske kan göra fler än en övning och kallar det Sveriges största utomhusgym. Här kan du hitta en massa resorbspots. Eftersom jag har ett ganska stort fokus på löpning i min träning blir det tyvärr lite för lite av den här allmänträningen, men bra är det och kul var det.

Efteråt fick vi lunch och Resorb Sport. Jag använder min ganska ofta av Resorb Sport, senast inför New York Marathon. Det är portionsförpackat i pulverform som passar för 2,5 dl och sen är det bara att skak runt lite grann. Ett misstag jag gjorde i New York var att jag tog en vattenflaska som innehöll just 2,5 dl vatten och började hälla i pulvret men det får liksom inte riktigt plats och det svämmade över. Men drack man bara bort någon mun vatten passade det perfekt att bara hälla i pulvret och skaka runt och dricka. Inför KLM Curacao Marathon om 2,5 vecka kommer jag använda Resorb Sport igen och det lär behövas för det är lätt till att det blir väldigt varmt.

Resorb Sport Mårten Nyhlén

Mårten gillar hopp!

Resorb Sport Mårten Nyhlén

Okej, en viss skillnad kanske! :-)

Share Button