För ett par dagar sedan så startade en stafett i Helsingborg, startat av initiativtagarna till Helsingborg Marathon och till förmån för musikhjälpen. Stafetten är på väg upp till Uppsala och vilken väg stafettpinnen tar sig upp genom landet bestämmer deltagarna själva, lite spännande alltså. Jag hade lite koll på snacket som gick i facebookgruppen och förstod att stafettpinnen skulle passera Halmstad. Jag kom till Halmstad tisdag kväll och stafettpinnen övernattade i Halmstad och skulle fortsätta från Halmstad på onsdag morgon, helt perfekt tajming för mig att kunna vara med alltså.

Så onsdag morgon mötte jag Jonna, en snabb triathlet, och vi sprang tillsammans ut till Steninge där nästa växling var bestämd att ske till Madde och Ann från Falkenberg. Jag fick alltså bra sällskap på en bra runda på runt 2 mil idag och som tur var fick vi skjuts tillbaka till Halmstad. Vill man veta mer om äventyret så går man in och läser mer om musikhjälpen på Helsingborg Marathons hemsida.

Musikhjälpen växling Steninge

Dagens snyggaste växling från Jonna och mig till Madde och Ann!

Share Button