Idag är det en veckan sedan vi sprang New York Marathon i inte de bästa väderförhållandena, blåsigt och kallt. Jag missade mitt mål eller till och med alla mina tre mål eftersom jag, som ni kanske vet sen tidigare, tänker i guld, silver och brons. Men visst, det var ju sämre förutsättningar men det tar ändå ett tag att smälta att jag gjorde årets hittills sämsta mara.

Idag var det dags för TSM Running igen och träning mot Stockholm Marathon. Man märker hur löparen går i varandra när man inte hinner avsluta en säsong innan man tränar för nästa. Men än så länge känns det mest som lite uppstart. Idag hade vi ett testlopp på 5 km som mest var till för att deltagarna ska få ett litet grepp om man springer med en grupp som passar eller inte. Samtidigt tycker jag det där kan vara ganska svårt att veta eller dra för stora växlar av ändå, en del har kanske en bakgrund där de är ganska snabba av sig medan andra kanske har en bakgrund där har en bra uthållighet i profilen. Som tur är så är inget hugget i sten utan man kan fritt välja att vara med i vilken grupp man vill under vinterns alla träningspass.

Uppvärmning med TSM Running

Som vanligt så är det Micke Sjöblom på zebrabild som tar bilderna för TSM Running!

Men idag är det också 3 veckor kvar till nästa lopp, som också är ett marathon. Men är det något marathon i år som jag ska känna som en skön utflykt så är det marathonloppet om 3 veckor, KLM Curacao Marathon. För det första är det ju bara 4 veckor efter ett jobbigt New York Marathon. Och för det andra så kan man redan nu anta att det kan bli ganska så varmt, trots att starten går tidigt på morgonen för att man ska slippa den värsta värmen. Sen tänker jag också att den härliga miljön kanske jag ska uppleva i ett marathonlopp där jag tar det lite lugnare, som en utflykt. Vi får se helt enkelt på väder, vind och vad löphumöret säger just där och då.

KLM Curacao Marathon

KLM Curacao Marathon

Det är klart att jag ser fram mot resan till Curacao med KLM (bilderna är lånade från KLM Curacao Marathon)!

Share Button