Ikväll testade jag löpning i reflexbana i Lilljansskogen i Stockholm. Jag hängde på ett blandat gäng av nya och gamla bekantskaper så det var kul. En reflexbana är egentligen att man springer i skogen med pannlampa och följer en massa små reflexbitar som är uppsatta på träd som man ska följa. Detta var helt nytt för mig och väldigt annorlunda jämfört med den löpning jag är van vid. Förutom att man behövde hålla koll på var man satte fötterna så behövde man också hålla koll på att man inte sprang in i en massa grenar och sånt. Att det var väldigt blött och lerigt på sina ställen gjorde inte löpningen lättare. Allt detta tillsammans gjorde naturligtvis att det inte gick speciellt fort, men det är nog inte poängen heller. En annorlunda och lite kul typ av löpning som jag kan tänka mig att göra igen, men det är nog mest för skoj skull för min del, för jag tror inte det är den typen av träning som kommer göra mig bättre i de distanser jag vill bli bättre på.

Reflexbana i Lilljansskogen

Man syns bra i kläder från Craft brilliance collection!

Craft brilliance collection

Det blir skitigt så det blev tvätten direkt för de här kläderna!

Share Button