Igår orkade jag helt enkelt inte skriva något blogginlägg men nu kan jag avslöja hur det gick, om ni inte sett det på instagram eller kollat upp det på annat sätt. Jag missade 3 timmar och sprang in på 3.01.34.

Det här är ingen race report utan den kommer senare, men jag ville berätta lite kort hur det gick. Väderförhållandena var inte på löparnas sida och det märktes både för mig och andra löpares resultat. I mina tankar om guld, silver och brons så hade jag tänkt mig 2.54, 2.56 och 2.58, men jag missade alltså pallen igår. Jag var alltså ganska besviken igår och det är jag fortfarande, men det är klart att det blir lite bättre med tiden och också när man får se och höra att andra hade en tuff dag på gatorna i New York. Jag hade också en tanke på att bli bland de 1000 första och med plats 800 så gick ju det bra, men jag trodde det skulle krävas lite under 3 timmar för att bli bland de 1000 första. Ett teckna på att det var tufft därute igår.

Jag har inte lämnat sängen ännu, men det är inte så konstigt för klockan är inte ens 8 på morgonen i New York. Men jag kände ju igår och känner även idag, även om jag inte lämnat sängs, att det känns i kroppen.

Det tar kanske några dagar men sen kanske jag nästan tycker att jag gjorde det okej, även om det var min sämsta mara och den enda över 3 timmar av de 4 maror jag sprungit i år.

nyc marathon snabbafotter

En väldigt sliten kille har fått sin varma poncho och får lämna det långa området man går igenom efter målgång!

Share Button