Nu är det mest löpning som gäller för min del, men egentligen gillar jag annat också. Lite skidåkning på vintern om det är fint väder, men ibland skulle jag vilja vara bättre på att göra lite annat, prova på något nytt. Kanske som jag gör när jag utmanar mig själv i ett danspass på träningsläger för rörlighetens skull eller kanske skulle crossfit vara bra träning för mig? Och ibland pratar man om just ”bra träning”, men vad är bra träning, det borde väl kanske vara upp till var och en och därför säger jag hellre bra träning för mig. Men jag tänker också att ibland spelar det ingen roll om det är bra träning för mig eller inte, så länge jag tycker det är kul. Och för mig var det lite mer så förr, som när jag hoppade höjdhopp hemma på gräsmattan med höjdhoppsställningen jag gjort i slöjden eller kasta spjut med plaströret jag tryckt lite jord i längst fram för att det skulle få en tyngd och landa rätt. Eller när jag provar på klättring eller rafting för att någon annan lockar med mig. Eller när man hyr en bana och spelar badminton, tennis eller squash. Att jag gör något annorlunda, provar på något nytt, händer tyvärr för sällan, men jag har alltid kul när jag gör något annorlunda och att ha roligt när vi är aktiva får vi inte glömma. Jag tycker att nedanstående video är en bra påminnelse om allt möjligt vi faktiskt kan göra och kanske borde många av oss bli lite bättre på att testa något nytt eller något vi inte gör så ofta. Att filmen avslutas med just ”min” grej gör ju inte filmen sämre! Se och inspireras!

Share Button