Idag var det Run Off med TSM Running, som tidigare hetat TSM (Team Stockholm Marathon). Som vanligt är det med fokus på Stockholm Marathon men nytt för den här gången är att man också kommer ha grupper med fokus på tjejloppet i april, som är en halvmara.

Idag var det alltså första uppstartsträffen och förutom första träningspasset så var det också en föreläsning med Musse. En bra föreläsning där Musse berättade lite mer om sig själv, men också en del om sin träningsresa till dagens elitnivå. Ja, kul faktiskt!

Vad gäller själva träningen så är jag en av ledarna för gruppen som siktar på att springa marathon under 3 timmar. I gruppen var både nya deltagare och deltagare som även varit med tidigare år. Det var också en del kända ansikten för min del så det var ju kul. Det kommer säkert bli kul under detta halvår fram till Stockholm Marathon nästa år.

TSM Running

Samling på Stockholms Stadion innan träningspass!

TSM Running

Vår grupp är ute och kutar i marschfart!

TSM Running

Styrka och stretch i höstsolen!

Share Button