Idag hade jag planerat för ett enkelt distanspass, men så här när det börjar bli kväll och jag vet att det inte blir mer träning idag så kan jag säga att det blev dubbelt så många pass som planerat, alltså två!

Jag sprang först ett lugnt distanspass med Club Running Sweden på knappt 15 km i städat tempo. Där och då sa Putte att han skulle på något som heter Hot Mojo som är ett inomhuspass på SATS som ska vara bra för rörligheten. Okej, jag bokade in mig på en reservplats när jag kom hem efter löpningen och tänkte att jag kan väl alltid gå dit om jag får en plats eller inte när passet skulle börja klockan 16. Jodå, jag slapp minsann inte, jag fick sista platsen några minuter innan passet skulle börja.

Hot Mojo är ett rörlighetspass som tydligen är samma varje gång under en termin, så uppfattade jag det i alla fall. Och så är det i en lite varmare lokal, det var infravärme på i denna lokalen och det var sköna 38 grader i salen. Varmt tyckte nog en del, skönt tyckte jag som gillar sommar, sol och värme. :-)

Det fanns ingen ledare på passet som gjorde övningarna utan bara någon som stod och pratade och det gjorde ju inte det lättare för oss som gick på passet för första gången. De flesta övningarna gick ändå ganska okej, tror jag. Men jag kan hålla med om att vissa övningar säkert kan vara bra för rörligheten för oss löpare. Det var alltså första gången idag och jag tror det blir fler gånger, men jag vet inte när.

Hot Mojo på SATS

Beskrivning av rörlighetsklassen enligt SATS!

Share Button