Igår körde jag mitt sista ordinarie pass för säsongen på SATS som löpledare på Kristineberg. Men på Södermalm och Östermalm kör de vidare ett tag till och vem vet, jag kanske får rycka in som reserv där någon gång. Idag har jag haft lite möten men också lite ledig tid under eftermiddagen. Jag hade och göra, men jag passade faktiskt på att vila, kände att jag behövde det och när jag nu skriver detta känner jag mig sådär mosig och lite onyttig att jag vilade ”mitt på dagen”. Speciellt tydligt blir det när jag tittar runt i sociala medier och ser vad andra håller på med. Lite farligt det där. Det bästa för mig behöver ju inte vara att sticka ut i regnet bara för att någon annan är duktig och gör det. Jag kommer springa utomhus i helgen, oavsett väder så jag får min dos jag också.

Och vila är något jag kan behöva en hel del av kommande vecka för New York Marathon närmar sig och när jag står på startlinjen ska jag i alla fall inte känna att jag är trött i kroppen för att jag vilat för lite eller sprungit för mycket. Träningen är gjord och så här nära inpå kan jag inte påverka den till det bättre genom att träna mer. Så nu ska jag äta och ta det ganska lugnt resten av kvällen också och känna att det faktiskt är okej.

2014-10-19 14.45.27

Share Button