Det är kanske ingen nyhet att jag ska springa KLM Curacao Marathon i slutet av november, men jag tror inte jag nämnt det här tidigare. Men genom mitt samarbete med KLM så passar det ypperligt att också springa lopp de är med som partner i och KLM Curacao Marathon som går den 30 november passar mig perfekt. Jag gillar kombinationen resa och löpning och jag förlänger gärna tiden med sol och värme så länge det går. Efter mitt första Boston Marathon fortsatte resan till St Lucia i Karibien men det var första gången i Karibien så det ska bli kul att åka dit igen.

Låter det lockande kan du också åka till Curacao och springa. Du behöver inte springa ett helt marathon om inte du vill utan det erbjuds distanser från 5 km till just marathon. Surfa in på loppets hemsida där du hittar information om loppet, men också olika förslag på hotell. Reser dit gör du precis som vi enklast med KLM via Schiphol i Amsterdam och sen med direktflyg från Amsterdam till Curacao, väldigt smidigt.

Jag vill också passa på att berätta om Flying Blue Running, KLMs sida för oss löpare, där du också kan hitta information om KLM Curacao Marathon.

KLM Curacao Marathon 1

KLM Curacao Marathon 2

Bilder lånade från Flying Blue Running och deras sida om KLM Curacao Marathon!

Share Button