Det här är tyvärr inget upplyftande inlägg men jag skriver det ändå. Alltid kan det kanske hjälpa någon. När jag var och sprang intervaller på Kristinebergs IP på Kungsholmen i Stockholm i söndags så blev min överdragsjacka stulen. Jag hade knutit den runt räcket och vi var alltid kvar runt tartanbanan. Men springer man runt runt så har man naturligtvis ryggen vänd mot några sekunder då och då och då kan man, om man är riktigt jäklig, naturligtvis passa på.

Ibland tror man att idrottsfolk är ärliga men egentligen finns det säkert oärliga människor överallt och har man otur så har man. Och visst tänker man ofta att det ”det går säkert bra” och det gör det ju de allra flesta gångerna, men det finns också de gångerna som det inte går bra och då är det ju inte kul. För ett drygt år sedan blev jag av med min datorväska på Intersport när jag testade löparskor på löpbandet som så ”lämpligt” var ställt så att man hade ryggen mot där man naturligt satt ner, bytt skor och i mitt fall även lämnade ytterkläder med väska. Nu har det alltså hänt mig två gånger på ett drygt år, det kanske är dags att jag börjar hålla i prylarna lite bättre.

Share Button