Som jag skrev tidigare hann jag med en sväng ut till Lidingö på morgonkvisten för att titta på löpare i Lidingöloppets 15 km innan jag behövde åka tillbaka till Stockholm för att hinna med flyget söderut. Och under flygresans och kvällens gång var det flera som tyckte det var synd att aktiviteterna ofta krockar och helgerna är ju självklart värst. Men men, så är det och imorgon är det dessutom Berlin Marathon. Och väl framme ska man checka in, äta middag, snacka lite skit och försöka hålla sig uppdaterad om hur det har gått för löparna hemma i Sverige. Det händer alltså mycket, men jag gillar det!

Nu hoppas jag att jag får till en bra vecka med okej träning och att kroppen håller ihop ganska bra. Jag ska försöka balansera träningen och också prova på lite nyheter med utländska namn. Förresten, jag såg en massa som taggade deras lopp ute på Lidingö idag med #trailrunning medan Lidingöloppet brukar kalla det för terränglopp. När det nu finns bra svenska ord, kan vi inte använda dem så? Vi har ju t ex fartlek som har blivit gångbart över landets gränser, även om SATS försöker hitta på nya namn till även det. Ja, ja, det var en parentes.

Men jag hoppas alltså att kroppen håller för okej träning av olika slag under kommande vecka och att jag känner mig mer redo för höstens utmaningar där jag bland annat ska åka med KLM till Amsterdam och New York. Amsterdam blir en ganska snabb visit men i New York blir det några dagar med boende på hotel NYLO som ser bättre ut än hotellet vid förra vistelsen i New York. I veckan ser jag också fram emot sol och fint väder och lite lata stunder. Så är ni redo för nya blogginlägg från en träningsvecka med Springtime i Portugal så häng med. Bilder och mindre text kommer också publiceras på mitt instagramkonto som inte helt oväntat heter @snabbafotter.Share Button