Inför olika lopp kör adidas en tribe som man kan gå med i och de erbjuder också några gemensamma träningspass. Här finns mer information om adidas tribes. Nu har de haft en tribe inför Lidingöloppet och det fanns också möjlighet att åka med ut till Lidingö och få testa banan lite tillsammans med de anlitade löpcoacherna Charlotte och Lisa. Man kunde välja på distanspass eller teknikpass i backe och en bra möjlighet att känna lite på spåret ute på Lidingö. adidas var också med och det fanns möjlighet att prova lite olika skomodeller med boostmaterialet i mellansulan. På Lidingö deltog runt 100 medlemmar i strålande solsken.

Skärmavbild 2014-09-24 kl. 10.50.46

Lite produktgenomgång av olika skomodeller!

Skärmavbild 2014-09-24 kl. 10.51.32

Lite genomgång inför backintervallerna!

Share Button