Det är klart att jag också tänker på det emellanåt och om jag för någon liten stund skulle glömma det så blir jag påmind via olika medier hur långt det är kvar till årets New York Marathon. Och även om det naturligtvis börjar närma sig så sakta och det inte är vilket lopp som helst eller för den delen vilken resa som helst heller, så tycker jag det är lite roligt med dessa nedräkningar. Jag erkänner direkt att jag själv kan tänka och göra likadant och kanske är det lite för att taga till lite som man passar på att tänka lite extra på det. Det kan vara så från det att det är 3 månader kvar, nu är det 6 veckor, sen kommer kanske 4 veckor och sen räknas det ner för varje vecka som går och i slutet kanske till och med varje dag fram till ”den stora dagen”.

Men ibland gillar jag inte att längta till eller räkna ner till något som ligger en bit fram i tiden, man kommer dit till slut ändå. För ofta finns det ju en massa annat kul på vägen till ”det stora målet” som jag inte heller vill glömma. Och tänker jag inom löpningen så kan det vara allt från ett mindre lopp till någon gemensam träning med likasinnade eller ett träningspass i ensamhet på favoritrundan.

Men när det gäller New York Marathon så är det faktiskt inte bara loppet som locka, jag tycker New York är en häftig stad också, vilket gör att hela resan blir extra bra. Så även om loppet står i fokus, så är staden New York, resan dit med flygbolaget KLM och boendet på hotell NYLO också delar som kommer göra resan så bra som möjligt. Och jag hoppas att vädret är bättre än det var 2012.

IMG_0392

Det är hit vi alla längtar på söndag den 2 november!

Share Button