Jaha, så var det dags igen. Anmälan till Boston Marathon 2015 öppnar imorgon måndag. Många frågar mig vilka kvaltid det är till Boston Marathon och naturligtvis beror det på om man är kille eller tjej och hur gammal man är. Boston Marathon har sen några år tillbaka också ett anmälningsförfarande som innebär att ju bättre tid du gjort i förhållande till den kvaltid som gäller för dig, desto tidigare får du anmäla dig till loppet. Detta gör att anmälningsförfarandet pågår i 2 veckor men vill man verkligen komma med så är det naturligtvis bra att anmäla sig så fort man får. Jag kommer anmäla mig och springa mitt 5:e Boston Marathon så har du några frågor så är det bara att fråga på. Och går du i tankarna att springa, anmäl dig som sagt så fort du får utifrån din kvaltid.

Några bra länkar till Boston Marathon 2015:

Hur anmälningsförfarandet till Boston Marathon går till

Anmälan till Boston Marathon

Boston Marathons hemsida

Skärmavbild 2014-09-07 kl. 22.41.47

Kvaltider till Boston Marathon 2015, hämtade från organisationens hemsida

jag fick medalj också!

Här är jag med medaljen efter årets Boston Marathon!

Share Button