Det rullar på fort nu. Igår var det 2 månader till New York Marathon och idag är det 10 dagar kvar till Helsingborg Marathon. Jag har egentligen lite dålig koll på hur formen är eftersom jag förra veckan var i alperna på löparläger men där det inte riktigt går att känna hur formen är. Och efter den resan har jag haft lite förkylningssymptom som gjort att jag inte vågat träna, inte förrän nu ikväll.

Jag hade kvällen planerad men lite avbokningar gjorde att jag fick hela kvällen fri. Jag tappade lite tempo och kände mig ganska slö och inte förrän strax innan klockan 21 ikväll kom jag utanför dörren. Det var mörkt, det var lite höstigt men det var inte kallt vilket man också såg på en del andra löpare som också var ute på sena kvällsjoggar.

Torsdag och fredag väntar nya löpuppdrag och på lördag är jag troligtvis en av farthållarna när Lidingöloppet arrangerar sitt testrace på Lidingö, de sista 22 kilometrarna. Det blir nog ett bra halvlångt pass i kuperad terräng inför maran i Helsingborg.

IMG_3560 åre snabbafotter

Share Button