Jaha, då var juni, juli och augusti slut för den här gången. För mig som gillar sommaren är det lite sorgligt, men löpmässigt så är hösten egentligen ännu bättre. När det är bra väder är det lagom bra väder för löpning och hösten innebär också fler roliga lopp än under sommaren. Tänk, det är mer än 3 månader sen Stockholm Marathon och blickar vi 3 månader fram i tiden så hamnar vi på 1 december och tänkt så mycket kul det kommer hända innan dess. Det kommer bli bra det här!

Redan imorgon ska jag springa ett lopp. Det är Runday som har Raceday på Stockholm Stadion och jag är med i ett stafettlag. Naturligtvis kommer det blir kul, men lite läskigt också. Springa på bana och springa stafett med andra i laget, dvs två saker jag inte är van vid. Men det kommer ju bli kul och det är så jag ser på det, det blir kul! Vill du också vara med och springa på Stockholm Stadion imorgon så går det bra att efteranmäla sig och det finns distanser mellan 800 meter och 3000 meter om man inte vill springa stafett.

IMG_2613 halmstad sandstig snabbafotter

Share Button