Sista dagen på löparresan bestämde vi oss för att vi skulle ta bussen upp till Sportgastein och bara erbjuda ett pass denna sista dag. Och visst kan man säga att det blev så, men i passet ingick det mesta och jag tror alla blev nöjda med dagen, vi hade nog inte bara veckans soligaste dag utan också varmaste. Men tanke på hur vädret har varit här i sommar och hur prognosen såg ut så har vi haft en väldig tur med vädret.

Vi började dagens pass med uppvärmning och löpskolning innan alla fick springa i sin egen takt under max 45 minuter för sen skulle nästa delmoment börja. Det handlade om en avslutande stafett med lite löpinriktning men egentligen mer i form av övningar som var ganska jobbiga. Efter stafetten var det några som sprang vidare, antingen hemåt direkt (ca 9 kilometer) och några som begav sig iväg på en topptur. Själv stannade jag för att vara med på nästa delmoment i dagens träning som var ett cirkelpass i 2 varv och 7 övningar per varv. Efter detta cirkelpass så fanns det återigen ett val, att springa hem till hotellet i Bad Gastein eller att ta bussen. Jag bestämde mig för att springa och vi blev 3 stycken i min lilla grupp. När vi kom tillbaka till Bad Gastein satt några som åkte buss och åt lunch på uteserveringen så vi hängde på och gjorde detsamma innan det blev en välbehövlig dusch.

När det är fint väder samlas vi ofta på Silver Bullets uteservering och så även idag. Vi var nog många som kände att det kunde passa bra med en lugn resdag imorgon, samtidigt som känslan var sån att ingen egentligen ville åka hem. Därefter hade vi ett klassiskt avslutningsmöte och jag hoppas att deltagarna är nöjda med sin resa och med oss som ledare.

2014-08-29 12.24.54

Här har vi en tuff domare som håller koll på deltagarna i stafetten!

2014-08-29 13.37.44

Här är vi på väg till hotellet från den långa träningsdagen i Sportgastein!

Share Button