Vi erbjuder en blandning av tuffa pass i Bad Gastein i år. Valmöjligheterna är många och idag hade vi bland annat löpteknik och löpskolning som huvudfokus på ett av löppassen. Löpteknik och löpskolning har de senaste åren blivit fraser som kan betyda nästan vad som helst och många vill erbjuda sina tjänster inom området, även om deras enda löperfarenhet är en helgkurs i skolbänken.

Under förmiddagens pass hade vi ett stort fokus på löpteknik där deltagarna även fick individuell feedback i den mån det var möjligt. Att ge individuell feedback innebär i princip att det kan vara svårt att fokusera på något annat och det måste finnas tid för att prata igenom de förbättringsområden som finns.

Imorgon är en ledig dag för både deltagare och oss ledare. Vad jag kommer hitta på är fortfarande oklart men det kommer naturligtvis att landa vid frukosten om några timmar.

Share Button