Det känns som vår löparvecka har börjat komma igång lite mer. Folk lär känna varandra lite mer allteftersom och träningspassen avlöser varandra. Idag hade vi till och med sol på vår löprunda som landade på knappt 20 km och som sig bör i solskensväder så var vi också ett stort gäng på After Run utanför Silver Bullet. Vi var också några som blev tillfrågade om lite modell/statist för en fotografering på uteserveringen. Vi får väl se om vi fastade på något inför nästa säsong.

Dagens runda sprang vi första 10 km utmed en bergskant som är en av mina favoritrundor här i Bad Gastein. Det böljar lite upp och ner men framförallt så har man en fin utsikt under väldigt stora delar av denna sträcka från Bad Gastein till grannbyn. Efter denna sträckning så samlade vi ihop gänget och några sprang tillbaka medan några åkte. buss. Hemvägen går på flack mark nere i dalen hela vägen fram till Bad Gastein där det är dags för att plocka ett antal höjdmeter för att komma upp till hotellet.

Inom ramen för träningsrelaterade aktiviteter så höll Malin och Lennart en liten föreläsning om kläder och skor som var ganska välbesökt och jag var också med och lyssnade. Många tar verkligen chansen att helt kostnadsfritt få prova kläder och skor under en träningsdag under löparveckan här i Bad Gastein.

2014-08-25 10.49.15

2014-08-25 11.37.22

Share Button