Idag ringde klockan redan vid 7 i morse och jag åt bra med frukost måste jag säga, till och med pannkakor. Efter en lång frukost och lite ombyte till löparkläder samlades vi alla för veckans första löppass. Vädret är ju en stor snackis när man är på träningsläger, i alla fall om man ska träna utomhus. Vädret påverkar ju också vilka kläder man ska välja. Efter genomgång av dagens pass samlade vi ihop oss och joggade iväg, men vi hann inte springa många minuter innan det började regna. Men inga sura miner för det, nu är vi här och ska göra det bästa av varje dag och bergen i alperna finns ju här i alla väder.

Under passet hann vi med både löpning på plan mark för det finns faktiskt också i alperna, men också en förhållandevis liten backe och ett par varv med några styrkeövningar som är bra för löpare. Efter en gemensam lunch på ett ställe lite upp i backen tog i alla fall jag en liten siesta på sängen. På eftermiddagen körde Petra från Friskis & Svettis ett corepass med oss och man märker vad man är bra och mindre bra på, både när det gäller styrka och rörlighet och självklart så jämför jag bara med mig själv.

Eftersom både Craft och Salomon är med på veckan så erbjuds man prova både kläder och skor ute på ett träningspass innan man bestämmer sig för om man vill slå till med ett köp till väldigt förmånliga priser. Det märks att det är uppskattat för det är många intresserade i vår minimässa.

Share Button