Lång första dag!

Det är lördag kväll. Klockan har passerat 23 och jag börjar bli lite småtrött. Kanske för att jag gick upp innan klockan 5 i morse efter 2,5 timmar i sängen. Det som händer är att Alpresors löparvecka börjar idag och flyget gick tidigt och som vanligt packade jag sent.

Men efter en snabb flygning där jag bara hann slumra till så åkte vi buss upp till Bad Gastein och kom fram efter lunch. Sen var det lite snack mellan oss ledare, ett litet välkomstmöte, stadsvandring och middag. Kvällen avslutades med att plocka ihop goodiebagar och plocka fram kläder från Craft och skor från Salomon.

Jag känner att jag inte haft någon koll alls på omvärlden idag och den enda infon som nåt fram är att Jonas Buud vann Ultravasan på sanslösa 6.02. Hur det har gått för alla andra har jag inte en susning om men jag hoppas att alla löpare haft en bra dag i löparskorna och är nöjda med sitt lopp.

Skärmavbild 2014-08-23 kl. 23.20.12

En bild från förra årets löparvecka med Alpresor i Bad Gastein! 

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Buud imponerade stort! Det var en härlig dag mellan Sälen och Mora, nu sprang jag inte hela vägen utan deltog i stafetten, men ändå. Vilket lyft att få med ultran! Så mycket roligare utefter banan när det är mycket folk. 2012 och 2013 när jag sprang sistasträckan var jag i princip ensam i skogen, men igår var det löpare, publik och funktioner i princip överallt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *