Är det dags att satsa på personbästa i ett av Stockholms snabbaste lopp på 10 km? Då kanske Hälsoloppet i Huddinge är något för dig!

Hälsoloppet som går i Huddinge den 27 augusti har en lättlöpt bana och du väljer om du vill springa 5 km eller 10 km. Det finns farthållare i loppet om de passar in för den tid du vill sikta på. Anmälan är öppen till nu på söndag den 24 augusti men det går också att efteranmäla sig samma dag kl 16-18. Starten för 5 km resp 10 km är 18:20 och 18:40.

Hälsoloppet är inte bara en snabb bana för att den är lättlöpt utan också för att det inte är för mycket löpare så att det blir trångt. I en del lopp är det ju faktiskt det som är problemet. Hälsoloppet vill behålla denna profil med lagom många deltagare och i år kanske det kan bli totalt 1000 löpare.

Detta är också en insamling till barnen då halva överskottet går till att underlätta vardagen för barnen som bor på Ronald McDonaldhuset. Musik finns längs banan och prisutdelare är Carolina Klüft.

2014-08-19 07.32.39

Share Button