Mara i Helsingborg?

Idag är det en månad kvar till Sveriges näst största mara till antalet deltagare. Det är killarna i Helsingborg som närmar sig tävlingsdagen på deras långa häftiga projekt att starta ett nytt marathon. Många har anmält sig till att springa marathondistansen eller kanske springa en sträcka stafetten och en del har blivit bjudna på kalaset. Jag har anmält mig själv, för ganska längesen till och med, men jag har inte bestämt mig för om jag ska springa eller inte.

Hela hösten är fylld av roliga möjligheter, i Sverige och utomlands. Men eftersom det handlar om långa distanser som sliter är det svårt att springa långa lopp var och varannan helg. Och just den 13 september är en het dag. Jag hade egentligen ett annat lopp på gång, men det blev inte av. Istället kan jag välja maran i Helsingborg eller halvmaran i Stockholm och jag har för mig att det fanns ytterligare nåt kul lopp samma dag. Som vanligt finns det fördelar och nackdelar med båda alternativen och detta måste jag ta hänsyn till i mitt val.

IMG_2868 harplinge snabbafotter

En månad kvar, jag har en månad kvar på mig att fundera på om det ska bli mara i Helsingborg eller inte!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

5 kommentarer

  1. Hur kommer det sig att man väljer och lägga Helsingborgs maran samtidigt som DN halvmara i Stockholm? Korkat om du frågar mig….

  2. Klart du ska springa! Det är ju inte varje gång man får vara med på premiären. Och har chansen att bli en av de där gubbarna/tanterna som sprungit alla trettio lopp sisådär år 2043… :)

  3. Lisa: Bra fråga! Och som du ser är det en av anledningarna till att jag undrar om jag verkligen ska springa i Helsingborg. Sen är det ju så att det finns begränsat antal helger att välja på och de längre distanserna springer man kanske inte var och varannan helg, vilket gör att det gärna skulle varit några veckor mellan loppen och då är vi inne i oktober.

    Anna: Nja, jag sprang premiären av Båstad Marathon och det är fortfarande enda gången jag sprungit i Båstad. :-) Och med tanke på hur många roliga lopp som erbjuds världen över så skulle jag bli förvånad om jag väljer Helsingborg varje år till 2043 :-)

  4. Hejsan, en fråga som inte är relaterad till just detta inlägg. Men jag ställde en fråga i somras om en krånglande hälsena och du svarade att du skulle skicka den vidare till din Naprapat tror jag. Jag undrar bara om du har fått något svar? (Om jag är för tidigt ute nu så ber jag om ursäkt.) När det gäller vilket lopp du ska välja så tycker jag du ska välja med hjärtat. Vilket tycker du är roligast? Lycka till med val och lopp. Tack för all inspiration du ger. Jag är ännu inte bra i min hälsena tyvärr. Ha det bäst!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *