Idag är det en månad kvar till Sveriges näst största mara till antalet deltagare. Det är killarna i Helsingborg som närmar sig tävlingsdagen på deras långa häftiga projekt att starta ett nytt marathon. Många har anmält sig till att springa marathondistansen eller kanske springa en sträcka stafetten och en del har blivit bjudna på kalaset. Jag har anmält mig själv, för ganska längesen till och med, men jag har inte bestämt mig för om jag ska springa eller inte.

Hela hösten är fylld av roliga möjligheter, i Sverige och utomlands. Men eftersom det handlar om långa distanser som sliter är det svårt att springa långa lopp var och varannan helg. Och just den 13 september är en het dag. Jag hade egentligen ett annat lopp på gång, men det blev inte av. Istället kan jag välja maran i Helsingborg eller halvmaran i Stockholm och jag har för mig att det fanns ytterligare nåt kul lopp samma dag. Som vanligt finns det fördelar och nackdelar med båda alternativen och detta måste jag ta hänsyn till i mitt val.

IMG_2868 harplinge snabbafotter

En månad kvar, jag har en månad kvar på mig att fundera på om det ska bli mara i Helsingborg eller inte!

Share Button