Visst har vi haft den mest fantastiska sommar och jag vill inte att den ska ta slut. Sol och värme och sånt skönt, precis som jag vill ha det. Men det har ju åskat en jäkla massa också, jag får nästan lite vibbar från resorna till Thailand när det åskar så mycket.

Inför dagens träning så visade de olika väderapparna både det ena och det andra och åska mer än en gång idag. Men när jag stack ut var det fint ute, soligt och varmt. Men efter några kilometer började det, först med några enstaka droppar, sen med lite muller och sen ökade både regnet och ljudnivån på mullret. Och när det började blixtra en massa så kändes det inte så lustigt att springa utmed havet som jag gjorde. Jag avbröt helt enkelt dagens löprunda men med tanke på hur det small och forsade ner vatten uppifrån så var det helt enkelt inte speciellt kul. Men, jag deppar inte ihop för det, det blir helt enkelt inte alltid som man tänkt sig.

IMG_2754 halmstad snabbafotter

Idag får jag helt enkelt välja en bild som inte är från idag, med blå himmel och snälla ljusa moln!

Share Button