Yasjön runt, Åkulla

För ett gäng år sedan gick det ett lopp i Halland, i Åkulla, som hette Yasjön Runt. Det var polarns favoritlopp där han aldrig gjorde ett dåligt lopp. Idag fick vi för oss att vi skulle åka dit och kolla in omgivningarna, tillsammans med ett nytt fik i närheten efter träningen. Att det skulle vara fint i bokskogarna runt Åkulla hade vi hört talas om.

Det är inte så ofta jag springer ut i skogen på mindre stigar med en massa sten där det som jag kallar det ”är lite stökigt” så att det är svårt att springa. Annars har jag inget emot att springa i skogen. I de olika rundorna jag provade idag var det oftast springbart så det var okej. Ibland var det grusväg, ibland förbi något kalhygge men ibland också fin löpning i bokskog.

Jag hade tänkt mig minst 15 kilometer idag och det slutade på runt 16,5 km så det är jag nöjd med. Det kändes faktiskt ganska bra idag och jag hade en positiv känsla i kroppen. Varför eller om det stämmer vet jag inte, men jag gillar ändå känslan så den tar jag med mig som något positivt från dagen.

IMG_7398 åkulla bokskogar milebreaker snabbafotter hörlurar

Påfyllning med energi från Milebreaker!

Idag hade jag också mina trådlösa hörlurar, Synchros Reflect BT från JBL by Harman!

IMG_7405 åkulla friluftsgård

Det är riktigt fint vid Åkulla Friluftsgård och det finns flera rundor att välja på!

IMG_7432 strömma farmlodge sommarcafé kvarn

Efteråt blev det fika på Strömma Farmlodge i Strömma Kvarn utanför Tvååker!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. hur funkade lurarna? Jag är ute efter ett par till min man, som tappar det mesta när han blir svettig.

  2. Anneliten: Jag ska försöka återkomma med ett blogginlägg om lurarna, måste bara prova dem en gång till. Det känns som jag har lite samma problem som din man (och jag brukar ha problem att lurarna ska vara kvar). Dessa lurar kom med 3 olika storlekar av den delen som ska in i örat, så man kan ju anpassa rätt storlek till sig själv vilket kan underlätta. Men jag undrar ibland om det är fel på mina öron…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *