För ett gäng år sedan gick det ett lopp i Halland, i Åkulla, som hette Yasjön Runt. Det var polarns favoritlopp där han aldrig gjorde ett dåligt lopp. Idag fick vi för oss att vi skulle åka dit och kolla in omgivningarna, tillsammans med ett nytt fik i närheten efter träningen. Att det skulle vara fint i bokskogarna runt Åkulla hade vi hört talas om.

Det är inte så ofta jag springer ut i skogen på mindre stigar med en massa sten där det som jag kallar det ”är lite stökigt” så att det är svårt att springa. Annars har jag inget emot att springa i skogen. I de olika rundorna jag provade idag var det oftast springbart så det var okej. Ibland var det grusväg, ibland förbi något kalhygge men ibland också fin löpning i bokskog.

Jag hade tänkt mig minst 15 kilometer idag och det slutade på runt 16,5 km så det är jag nöjd med. Det kändes faktiskt ganska bra idag och jag hade en positiv känsla i kroppen. Varför eller om det stämmer vet jag inte, men jag gillar ändå känslan så den tar jag med mig som något positivt från dagen.

IMG_7398 åkulla bokskogar milebreaker snabbafotter hörlurar

Påfyllning med energi från Milebreaker!

Idag hade jag också mina trådlösa hörlurar, Synchros Reflect BT från JBL by Harman!

IMG_7405 åkulla friluftsgård

Det är riktigt fint vid Åkulla Friluftsgård och det finns flera rundor att välja på!

IMG_7432 strömma farmlodge sommarcafé kvarn

Efteråt blev det fika på Strömma Farmlodge i Strömma Kvarn utanför Tvååker!

Share Button