Det finns så mycket bra ställen att springa på här i Halmstad så det närmsta och kanske mest klassiska blev inte av förrän idag. Men idag, äntligen blev det en sväng på Galgberget som ligger väldigt centralt, kanske bara 5-10 minuters jogg från citykärnan.

Det har varit en ganska lat dag idag och det blev sent igår. Lite snurrande på stan idag, fika på en brygga i Nissan och lite solande/läsande/sovande och sen var jag egentligen inte speciellt sugen på att sticka ut och springa. Men men, det går snabbt att svida om till träningskläder på sommaren och vips så var jag redo, i alla fall redo för att sticka ut, att börja springa är en helt annan sak.

Gick upp till Galgberget och faktiskt också en liten bit på slingan eftersom man kommer på slingan på ett sådant ställe att det börjar med uppför och det kändes inte så lockande idag. Jag hade tänkt springa 3 varv och helst lägga in fart av något slag på nåt av varven. Jag började som sagt med gång och efter backen joggade jag iväg, sakta och lugnt. Men efter ett halvt varv kändes det som att det var dags att öka lite. Så jag körde ett varv i lite snabbare fart och efter det varvet så körde jag ett varv till i ännu snabbare fart. Efter det var jag både trött och nöjd och joggade resterande del tillbaka till där jag började och gick hem.

Totalt sett är jag nöjd med passet och jag är nöjd med att jag bollar in denna typ av fart i mina träningspass för det behövs.

IMG_7511 halmstad snabbafotter

Vad säger ni, passar jag i rosa tröja och lila skor?

Share Button