Idag blev jag påmind på facebook, det är bara 3 månader till New York City Marathon. Naturligtvis är maran i New York en av årets höjdpunkter för mig som löpare men det finns ju fler lopp under hösten och ofta tycker jag det är så att man blickar fram mot ett lopp i taget. Och jag har planerade kul lopp innan New York så det känns ganska långt bort.

Förra gången jag var i New York var i slutet av april och det är alltså drygt 3 månader sedan. Det känns både som ganska nyligen och som för ett tag sedan, konstigt va? Konstigt det där med tid. Det är mindre än ett halvår kvar på det här året, men samtidigt känns det som att det inte var längesen det här året började. Så hur fort går egentligen 3 månader?

Jag har sprungit maran i New York tidigare och var också där när de ställde in loppet 2012 pga storm. Årets lopp springer jag för man fick möjlighet att flytta sin anmälan från det inställda loppet 2012 till något av de kommande 3 åren och jag valde alltså att springa i år. Jag kommer flyga dit med KLM via Schiphol i Amsterdam. Flyget går tidigt en morgon från Stockholm och landar då på JFK i New York efter lunch och hemresan börjar en sen kväll i New York så på det sättet maximeras tiden i New York, ”världens huvudstad” som jag brukar kalla den.

Skärmavbild 2014-08-02 kl. 23.56.55

Share Button