När jag skriver detta är det typ en halvtimme kvar av juli 2014. Vilken månad, vilket väder du har bjudit på. Jag gillar helt enkelt fint väder och det får gärna vara varmt. Okej, jag springer inte snabbast i värme, men det är ju kul. Det har avverkats en mängd pass hetta och en del pass har jag faktiskt slängt av tröjan när jag kört. Jag har inte kört med taktiken att jag ”bara” ska träna på tidig morgon eller sen kväll för att det är lite svalare, jag har kört på i värmen.

Jag är ganska nöjd med mina pass. Jag har lyckats okej med att springa lite mer intervaller i olika längder än vad jag brukar och jag har också fått till ett par bra långpass. Men jag ser också framför mig att jag ska hinna med mer av dessa typer av pass innan allt återgår till det normala igen. Jag har, trots att jag mest varit hemma i Halmstad, fått till lite löpcoachpass och  fler är på gång. Det har varit allt från löpteknik, farthållare på snabba intervaller till lunch i solen med snack om kommande satsningar mot nya mål. Jag stormtrivs med detta och när jag får stora leenden tillbaka eller när det skrivs fina ord på facebook, jag då blir jag såklart hur nöjd som helst själv också.

Men allt har ett slut och så också denna otroliga sommarmånad men nu tar augusti vid och vi hoppas såklart att den blir lika fantastisk den. Det blir mycket egen träning, SATS-klasserna drar igång igen, jag kör med adepter och sista veckan i augusti åker jag till alperna på löparläger med Alpresor. Så visst har augusti alla möjligheter att också bli en bra månad.

IMG_7099 tylösand sunset

Självklart har jag varit en hel del på stranden också, dagtid och kvällstid!

Share Button