Så har fantastiska Jonas Buud gjort det igen! Vunnit Swiss Alpine Marathon och detta var åttonde raka segern. Åttonde! Helt sanslöst! Han vann med 8 minuter! Och för er som inte känner till det så är detta ett lopp som går i bergen i Davos i Schweiz och loppet är 78 km långt. Bara att ställa upp och komma i mål åtta gånger känns stort, att då göra det och vinna hela skiten åtta gånger i rad är helt otroligt.

Jag inspireras av Jonas och jag inspireras av de andra jag känner som var nere och presterade på berget. Jag inspireras och vem vet, någon dag kanske jag också vill stå på startlinjen till detta häftiga lopp!

Detta är ju som sagt ett häftigt och ganska känt lopp, men det finns ju väldigt många andra häftiga lopp runt om i världen. Kanske ska du slå två flugor i en smäll och kombinera en resa med löpning framöver.

IMG_2572 halmstad strandskog snabbafotter

Share Button