Det har blivit väldigt lite bloggande här på sista tiden. Jag kan kalla det att jag har haft bloggsemester. Men jag har faktiskt tränat ändå och jag har hunnit med att både köra löpcoachpass med kunder och lyxa till det med lunchmöte vid stranden med nya kunder. Så semestern har rullat på bra. De senaste dagarna har jag varit på lite utflykt men nu är jag tillbaka hemma i Halmstad igen så nu tänkte jag att min bloggsemester får vara slut.

Träningsmässigt har jag blandat en del, vilket jag tycker man ska göra för bästa effekt. Imorgon planerar jag att springa långpass med Helsingborg Marathon. Jag har tänkt på detta ett tag, dvs att det vore kul att hänga med på något som killarna i Helsingborg arrangerar och imorgon är det alltså dags. Det blir kul!

IMG_3514 åre snabbafotter

Jag har hunnit med ett par svängar upp till Åre i sommar också!

Share Button