Det blev ungefär som väntat, ett jobbigt lopp i värmen idag, värmen tar tid helt enkelt. Eller är det så att man använder värmen att skylla på när tiden inte blir så bra som man tänkt? Nja, jag tror faktiskt att värmen tar tid.

Dagens lokala lilla lopp i Glommen var kul och det blir ganska annorlunda jämfört med att bara springa en massa stora lopp, alla typer av lopp kan ha sin charm. Idag tänkte jag ganska mycket tillbaka på när jag sprang Kustmaran i Blekinge ett år, också ett lokalt skönt lopp med mycket ideella krafter bakom arrangemanget. Det blir ofta också lite billigare än de större loppen och det passar bra när man som jag idag, tar loppet som en träningstävling.

Det blev en ganska tung resa, jag tror jag sprang iväg lagom fort men i värmen blir jag också fort trött så jag hade inte ens kommit 5 kilometer när det började bli ganska jobbigt. Men jobbigt är en sak, köra på i ungefär samma fart går ganska bra ett tag ändå. Men farten som sådan är inte riktigt vad jag önskar mig, så det är något jag tränar på i sommar.

2014-07-12 13.20.08

Jag och Ingmarie var i alla fall pigga och glada innan dagens race! Efteråt var vi bara glada!

Share Button