Funderar du på om du ska springa långt i helgen eller om det är för varmt så det känns skönare att låta bli? Jag vet några som i alla fall ska springa i helgen och det är inte lite heller. Imorgon klockan 08:00 startar nämligen The GAX 100 miles i Ystad med runt 50 startande som är beredda att ta sig an utmaningen att springa 100 miles, dvs drygt 16 mil. Hur lång tid det tar får vi se, men maxtiden är 32 timmar, dvs drygt ett dygn. Vill ni kolla lite mer om vad detta handlar om så finns allt på GAX hemsida.

Så för er som inte tycker att marathon räcker som distans så finns det alltså alternativ, varför inte ta 4 marathondistanser i ett svep. Vad ska man annars pyssla med i helgen? En gång tidigare har jag varit och tittat på GAX och då sprang jag också med vissa delsträckor, ja, det får man. Denna gången kommer det troligtvis inte bli någon resa till Skåne och GAX, men jag hoppas de jag känner som ska springa håller omvärlden uppdaterade via sociala medier.

löpning löpcoach tylösand halmstad snabba fötter

Det har varit grymt varmt här hela veckan, det blir svettigt på GAX!

Share Button