Jodå, det är sommar och semester men lite löpcoachjobb kan jag ändå få till. Och visst fortsätter jag skriva träningsprogram som vanligt till adepterna men nu var det livecoaching som gällde ikväll. Det går inte att ta miste på glädjen som infinner sig hos oss båda när det jag förmedlar går att förstå och också går att genomföra, jag tycker det är häftigt och det ger mig en rätt skön feedback på det jag gör.

Jag är i Halmstad för det mesta närmsta månaden så är det någon som är eller ska till Halmstad och vill passa på att ses för ett löpcoachpass eller bara springa tillsammans så hör gärna av er. Behöver ni tips på var i Halmstad ni kan springa utifrån där ni är, fråga gärna, jag borde ha ganska bra koll och kan tipsa.

löpning strand lynga halmstad snabba fötter

Här springer jag på stranden i Lynga utanför Halmstad!

Share Button