Det var varmt idag, väldigt varmt! Jag började löpturen med att gå några kilometer och idag hade jag ingen plan för vad jag skulle ta mig för heller. Klockan var efter 19 men fortfarande varmt ute. Men för att inte bara gå långt och hamna långt bort så tänkte jag att okej, jag kör en snabbdistans hem när jag vänder. Det lät ju som en bra idé och borde bli drygt 3 kilometer så det borde ju vara väldigt överkomligt.

Men nej, så överkomligt var det inte idag. Jag tänkte att jag skulle kunna hålla hög fart, men där hade jag fel. För det blev inte så mycket snabbare än tävlingsfart på milen och ändå fick jag ta det som en långintervall och stanna efter 1,5 kilometer. Trött och flåsande som tusan och inte så nöjd. Jag gick en bit och tänkte att sista biten hem utmed Nissan får jag göra ett nytt försök. Och det gjorde jag faktiskt också och det gick snabbare då, men då var det också bara en kilometer kvar. Summa summarum så har det ju varit en dag med grymt bra väder, men träningsmässigt gick det inte så lysande idag.

SUP Stand Up Paddling Halmstad

Jag kanske skulle testat det här idag istället, SUP – Stand Up Paddling!

Share Button