Jobbigt värre!

Det var varmt idag, väldigt varmt! Jag började löpturen med att gå några kilometer och idag hade jag ingen plan för vad jag skulle ta mig för heller. Klockan var efter 19 men fortfarande varmt ute. Men för att inte bara gå långt och hamna långt bort så tänkte jag att okej, jag kör en snabbdistans hem när jag vänder. Det lät ju som en bra idé och borde bli drygt 3 kilometer så det borde ju vara väldigt överkomligt.

Men nej, så överkomligt var det inte idag. Jag tänkte att jag skulle kunna hålla hög fart, men där hade jag fel. För det blev inte så mycket snabbare än tävlingsfart på milen och ändå fick jag ta det som en långintervall och stanna efter 1,5 kilometer. Trött och flåsande som tusan och inte så nöjd. Jag gick en bit och tänkte att sista biten hem utmed Nissan får jag göra ett nytt försök. Och det gjorde jag faktiskt också och det gick snabbare då, men då var det också bara en kilometer kvar. Summa summarum så har det ju varit en dag med grymt bra väder, men träningsmässigt gick det inte så lysande idag.

SUP Stand Up Paddling Halmstad

Jag kanske skulle testat det här idag istället, SUP – Stand Up Paddling!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Hejsan, såg i ett inlägg häromdagen att du skulle göra ”dagens dos av tåhävningar” och blev lite nyfiken. Har du haft problem med hälsenor tidigare? Min vänstra har som fått ett par knölar på sig (mitt bak) och det är lite svullet omkring (ett par cm ovanför hälen ungefär) har fått reda på att jag ska stretcha hälsenan genom att sätta upp tårna en bit upp på en vägg samt göra tåhävningar. Jag undrar om du vet hur lång tid det tar ungefär innan besvären försvinner. Jag är 50+. Vill börja springa igen men det går absolut inte nu pga smärtorna som blir då. Har även värk emellanåt just där. Känns som löpsäsongen springer ifrån mig och jag kom aldrig riktigt igång pga detta. Tappat sugen lite tyvärr.

    Tack för all inspiration du ger. Längtar tillbaka till löpspåret.

  2. Lina: Nja, jag har egentligen inte några problem med hälsenorna men tåhävningar är bra för mycket och ska man göra en övning för vader, hälsenor, fötter så skulle jag satsa på just tåhävningar. När det gäller din specifika fråga så tar jag den och skickar till min naprapat som du ser till höger på bloggen att alla har möjlighet att göra, så får vi se vad han säger.

  3. Tack snälla du för svaret. Väntar med spänning på vad din naprapat säger om detta. Längtar hett tillbaka till löpspåret och just nu känns det som en omöjlighet. Det kanske är just för att du gör tåhävningar regelbundet som leder till att du inte har några besvär. :) Ska fortsätta med dem även om/när jag blir bra.

    Tack igen för snabbt svar och ha det bäst o njut av sommaren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *