Jag har precis kommit hem från morgonens pass, en morgonmil. Morgonen började kanske inte så tidigt som i vanliga fall, men att vara hemma innan lunch känns ändå bra. Men målet måste ändå vara att komma upp tidigare och sticka ut ännu tidigare, men idag hade jag lite att pyssla med innan jag hann sticka iväg.

Jag tog sällskap med Ingmarie som också skulle ut en sväng och det blev inte helt oväntat svängen runt Sperlingsholm utmed Nissan, det blir ofta den rundan när vi springer tillsammans i Halmstad. En dryg mil gissar jag och farten, ingen aning, spelar inte så stor roll. Fin runda och vi pratar på så milen försvinner ganska snabbt under fötterna.

Och jäklar vad varmt och skönt det är nu. När jag kom hem visade väderappen i mobilen 26 grader och halvklart. Inte illa för att bara vara halvklart. Och svetten rinner och tröjan gick att vrida ur när jag kom hem efter rundan. Nu blir det en dusch, lite fixande och så får vi se om det blir någon mer löpning idag eller bara dagens dos av tåhävningar.

varm morgonjogg halmstad

Kanske inte den bästa bilden, men jag var faktiskt svettig!

Share Button