Söndag, sol, värme, Halmstad, helt naturligt för ett långpass, men det var tufft i värmen idag. Men ska man springa själv och inte har bestämt någon tid så är det lätt hänt att det tar en stund innan man kommer iväg. Jag ställde inte direkt klockan, för jag låg lite back med sömnen efter fredagens nattjobb. Så klockan hann passera 12 och solen gassade väl rakt uppifrån vid den tiden, men jag såg ändå fram emot att få springa utmed havet, finns ju inget bättre och på sommaren är det som bäst. Jag var inte ensam idrottare på Prins Bertils stig, men det var väldigt mycket mer folk på de olika stränderna på väg ut till Tylösand. Och väl ute i Tylösand var där också en hel del solbadare.

Körde med Garmin 620 idag och planen var att gå lagom fort, men hade inte bestämt några max och mingränser innan jag stack iväg. Och även om känslan första minutrarna inte var den bästa så kom jag snabbt in i matchen. Men det var varmt, så några kortare stopp blev det på lämpliga ställen, som småbåtshamnen i Grötvik och stranden i Tylösand. Sen körde jag på asfalten på vägen hem och förutom rödljusen så är det lite lättare att hålla tempo, men visst blev jag trött och väl framme vid 20 km så stannade jag, satte mig i gräset och pustade en stund. Tänkte på att det inte är ofta som jag tränar så att jag pustar på det sättet. Skönt och bra att få tid till det också!

sommar tylösand halmstad sommarstad

Gott om folk på stranden i Tylösand!

halmstad nissan sommarstad

Skön avslutning vid Nissan i Halmstad!

Share Button